TRAININGEN VOOR DE JEUGD

Bij Mastergym bieden wij al bokslessen aan voor de jeugd vanaf 6 jaar. Onder professionele begeleiding geven wij op een veilige en verantwoorde manier bokstrainingen.


Bij het boksen voor junioren ligt de nadruk van de boksles op het vertrouwd raken met de eigen kracht, het ontwikkelen van motoriek, bijbrengen van discipline en verbeteren van het uithoudingsvermogen. De jongsten krijgen les in klassieke zelfverdedigings- en bokstechnieken, om daardoor zelfverzekerder in de wereld te staan. Sparren doen we alleen als iemand daar na gedegen training écht klaar voor is en ook dan maken we goede afspraken over wat er wel en niet kan.


Om pedagogisch verantwoord les te kunnen geven, hebben wij de jeugd opgedeeld in twee groepen, namelijk 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar.


Als je mee wilt doen aan de jeugdlessen mag je 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn om je klaar te maken. Een losse les is 10 euro, mocht je daarna besluiten lid te worden (dat kan ter plekke) dan verrekenen we die kosten met de kosten van het abonnement. Dit is een automatisch incasso abonnement dat per maand opzegbaar is.


Handschoenen kunnen bij een proefles geleend worden. Als je lid te wordt en bij ons blijft trainen ben je verplicht deze zelf mee te nemen, anders kan je helaas niet meedoen aan de les.